Да плаваш с кросов мотор в Балтийско море [Видео]

Във водите на целогодишно студеното Балтийско море може да срещнете основно товарни кораби, тук-таме някоя руска ядрена подводница и пасажи от плажуващи поляци. Отскоро обаче тихата морска атмосфера в това северно море е нарушена от шума на кросов мотор.

Стънт райдърът Степан Маслов от Санкт Петербург реши, че неговото Kawasaki KX450F е подходящата машина за плаване във Финския залив, миещ бреговете на старата руска столица.

Когато се занимава със стънт Степан Маслов кара супермото. За него това е достатъчно екстремно, но понякога му се иска да направи нещо по-откачено. Идеята му да кара мотор по вода му е дошла на ум преди много време и докато никой в Русия не го е правил, решил да бъде първият.

Степан използва за основа неговото Kawasaki KX450F (2017), което с няколко модификации превръща в джет. Той и момчетата, които му помагат в проекта решават да тестват машината в последния ден от лятото. Дотогава не знаят дали изобщо това нещо ще може да се движи по вода или ще потъне в първите метри.

Изгледайте видеото и вижте резултата.

Коментари

comments

Вижте още

В памет на лудия Анти Пендикайнен от Stunt Freaks Team [Видео]

Вероятно името Анти Пендикайнен не ви говори нищо, но почти сигурно сте гледали клипове с …